Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Először is ne feledd, soha nincs második lehetőséged, hogy első benyomást kelts. Találkozásunk első tíz másodpercében már véleményt alkotunk egy ismeretlenről. Ez elsősorban a másik kinézete alapján dől el, és ez az ítélet bizony nem könnyen változik meg.

Bemutatunk négy stílust, válassz hangulatodnak, egyéniségednek vagy az alkalomnak megfelelően!

Magabiztos és energikus

Ha sminked és frizurád visszafogott, a nyugodt, magabiztos nő képét sugallod a környezetednek. Az erős szemöldök, a telt ajkak és a szolid frizura felnőttes komolyságot tükröz. Valahányszor öntudatosnak szeretnél tűnni, hangsúlyozd ki a szemöldököd. Ha szükséges, használj szemöldökceruzát!

Cosmo-tipp: Vesd be a szezon egyik hódító kellékét, a vörös rúzst, amely csodákat művel ajkaiddal. A vállig érő, egyenes haj pedig egyszerűen telitalálat, ha ilyen stílusra vágysz.

Figyelem! Ez a megjelenés akkor igazán ideális, ha hivatalos vacsorára készülsz vagy szeretnél behálózni egy pasit.

Nyílt és barátságos

Ha külsőd kissé gyerekes, ne is változtass rajta! A nagy szemek, pirospozsgás arc, rózsaszín ajkak és a zilált haj azt mutatja, hogy nagyon nyitott ember vagy. Ez sok esetben figyelemfelkeltő.

Cosmo-tipp: A szemöldököd ne legyen túl feltűnő és erőteljes. Válassz halvány rózsaszín vagy barackvirág színű pirosítót, és világos árnyalatú szájfényt! Ezúttal a hajad tökéletesre formázása ne legyen célod. Tegyél inkább hajhabot a vizes tincseidre és lazán szárítsd meg frizurádat. Végül pedig jöhet a fénypermet!

Ha ismerkedni szeretnél, és fel akarod kelteni a kiszemelt srác figyelmét, vagy te szeretnél lenni a befutó az állásinterjún, mi ezt a stílust ajánljuk.

Klasszikus és természetes

Amennyiben te a nagybetűs nő stílusát szeretnéd megmutatni, sminked és a frizurád nem üthet el egymástól. Azt kell, hogy sugalld, hogy külsőd és belsőd tökéletes harmóniában áll egymással.

Cosmo-tipp: Egy „tökéletes” nőnek mindig hibátlanul kell kinéznie. Végzetes lehet, ha sminkedben vagy frizurádban bármi kivetnivaló van. Tudjuk, hogy ezt képtelenség a nap minden percében betartani, a lényeg, hogy mindig szolidan és visszafogottan sminkelj. A szemedet hangsúlyozd tussal, a szádat pedig tedd csábossá egy bogyó árnyalatú szájfénnyel! Hajad legyen ápolt, és jólfésült. Kövesd a ’40-es évek glamour-hangulatát! Készíts választékot, majd egy széles hajsütővassal formázz laza hullámokat.

Ha elegáns estélyre vagy hivatalos, esetleg kedvesed szüleivel vacsoráztok, ez a külső tökéletes választás lehet.

Vad és kihívó

Egy igazi vad csaj mindig vicces és extravagáns, ám ugyanakkor félénk is. Örökké provokatív, aki egyszerre vonzza és taszítja az embereket. A szende loknik és merész smink kettőse egyszerűen ellenállhatatlan.

Cosmo-tipp: Ha te is kacér külsőt szeretnél, használj feltűnő szemhéjpúdert, és erős szempillaspirált! A műszempillát is kipróbálhatod, de azért ne ess túlzásokba! Válassz szolid, halvány szájfényt, és egy leheletnyi pirosítót, hajad pedig legyen felturbózott, és vagány. De ne feledd: merésznek kell tűnnöd, nem éjszakai pillangónak!

Ha egy buliban szavak nélkül akarsz hódítani, vagy koncertre, esetleg baráti összejövetelre indulsz, ez lehet számodra az ideális megjelenés.