Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az elkövetkezendő hónapok nem a bronzos bőröd és fedetlen idomaid villogtatásáról szólnak majd, hiszen napról napra hidegebb van, rajtad pedig egyre több lesz a ruha. De semmi ok az aggodalomra, van még bőven bevethető eszköz a csábításra. Öltsd magadra az ősz legtrendibb darabjait, és sminkelj a bársonyos színekkel! A hatás biztosan nem marad el.
A sziporkázóan csillogó, cukorkaszíneket idéző nyári árnyalatok után eljött az ideje a bársonyosan csillogó, fátyolos ragyogásnak, a meleg és visszafogott tónusoknak. Idén ősszel is megszülettek a nagy divatházak mesebeli hangulatot keltő sminkpalettái. Visszatért az érett elegancia, és hódító útjára indultak a finom és természetes barnák, az eleganciát sugalló szürkék, feketék, és üdeséget hozó bogyószínek.

A sminkelés alapelve csupán az, hogy amíg a szemedet hangsúlyozod, addig a szádat hagyd csupaszon. Ha viszont azt szeretnéd, hogy a pasid adrenalinszintje az egekbe szökjön, öltöztesd az ajkaidat lángoló vörösbe, vagy vadító málnaszínű tónusokba, azonban a szemedet ne emeld ki! Így lehetőséged van azt hangsúlyozni, amit előnyösnek tartasz magadon.

A hűvösebb napokon hordott vastagabb textíliák azt is megengedik, hogy kicsit erősebben húzd meg a sminkecsetet. A bámulatba ejtő őszi árnyalatoktól egy-kettőre életre kel majd az arcod. Ha még nem vagy biztos a sminktudásodban, itt az ideje szorgalmasan gyakorolni és kísérletezni a különböző tónusokkal, technikákkal. Az idei szezonban az érett szilva, galambszürke, padlizsánlila, mályva, áttetsző rózsaszín, gyöngyházfényű bézs, na és persze a fénylő fekete árnyalatok tarolnak. Mindezeket pedig pazar tálalásban, praktikus applikátorokkal találhatod meg a polcokon. Festhetsz füstös szemeket, vagy hangsúlyozhatod a külső szemzugod, de a mozgó szemhéjad is. Amennyiben a szemedre helyezed a hangsúlyt, a szádra csupán egy leheletnyi szájfény kerüljön. A fényűző szemhéjfesték-paletták mellett idén ősszel ismét hódít a tussal kihúzott cicaszem és vörös ajak párosítása. Ezzel a ’40-es évek hangulatát idézheted fel. A lángoló ajkak minden pasit megbabonáznak, így ha ez utóbbi mellett döntesz, garantáltan tűzbe hozod a nagy Őt.