Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Csillogás a szemre

Tedd most félre a nagyobb csillámokat tartalmazó szemhéjpúdered, de a matt árnyalatok is bekerülhetnek a fiókba! A legújabb trend most az extracsillogó szemhéjpúder, ami selymes fényt kölcsönöz szemeidnek, és általa a színek még erőteljesebbek lesznek. Még jobb, ha irizáló, színátmenetes sminket használsz, ami más-más tónusokban tündököl attól függően, hogy esik rá a fény. Ezeket a szemhéjpúdereket lehetőleg ne szivacsos applikátorral, hanem kis ecsettel vidd fel a szemedre, mert így sokkal egyenletesebb hatást érhetsz el! Hordj fel világosabb, például bézses vagy rózsaszínes árnyalatot egészen a szemöldökcsontodig, majd egy szuperfényes, élénk színnel bolondítsd meg az egészet! Ez lehet arany, sötétzöld, sötétszürke vagy a most igazán trendinek számító padlizsánlila. Az egyik legjobb megoldás a por állagú pigment használata, ami eddig nem tapasztalt fénybe vonja a szemeket! Ugyanezekből, és még számtalan más színből választhatsz, ha szemceruzát akarsz használni. Ezek a ceruzák szintén fémesen csillogó, irizáló, gyöngyházfényű árnyalatokban kaphatók, hogy szemeidet még inkább kiemeljék!

Fényes orcák

A krémes és a matt helyett pirosítóból is válassz selyemfényűt! Ez lehet egy szexi bronzosító vagy aranyban játszó rózsaszín, esetleg a piros vagy a narancs fémesen csillogó változatai. Vidd fel egy nagy ecsettel az arccsontodra a pírt, és gyönyörködj az irizáló színekben! Arra ügyelj azonban, hogy túl sokat ne használj belőle, mert az extra fény miatt már egy kicsi is igen feltűnő tud lenni. Válassz a szemhéjpúderedhez leginkább passzoló árnyalatot!

Visszafogott ajkak

Ha sminked gyönyörűen, egyenletesen és selymesen csillog, akkor az ajkaidat is vond fényáradatba! Azt azonban vedd figyelembe, hogy az erőteljes szemsmink és a feltűnő orcák mellett szádra már ne használj nagyon erős árnyalatot! A túl csillámos szájfényeket is tedd most félre, inkább kenj fel nedvesen csillogó fényt vagy egy olyan, krémesebb rúzst, ami szintén lehet egy kissé színjátszó.