Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Igaz, hogy ez a smink az '50-es években kezdte pályafutását, viszont az is igaz, hogy ez a smink soha nem megy ki a divatból! Lássuk, hogyan is kell elkészíteni. Higgyétek el, nem is olyan nehéz... :)

 

 

Ennél a sminknél elengedhetetlen a tökéletes, porcelán bőr. Az arctisztítás után kezdjük a hibák korrigálásával: a pattanásokat, piros foltokat korrektorral fedjük le. Erre a legalkalmasabb a zöld színű, de ne vidd túlzásba, egy kevés is elég belőle. Majd jöhet az alapozás: az arcbőr színénél egy árnyalattal halványabb alapozó a legjobb választás, ha igazi pin-up girl szeretnél lenni. 

 

2. A szemhéjadra is tegyél alapozót. Ez lehet az az alapozó, amit az arcodon is használtál, vagy kimondottan szemhéj alapozó. A szemed mozgó részére tegyél világos, semleges (pl. bézs, elefántcsont) szemhéjpúder, amit egészen a szemöldökig elsatírozol.

3. A mélyítővonalat emeld ki egy kicsit sötétebb színnel (pl. barnával), amit a szemöldököd irányába is elsatírozol.

4. Jöhet a tus. A legjobb választás a folyékony, de ha ezt nem tudod biztonsággal használni, akkor a ceruza is megteszi. A vonalat a szempillákhoz a lehető legközelebb rajzold és a külső szemzugnál íveld felfelé. Az alsó vonalat ne húzd meg, most nem kell. A hatás fokozható, ha az alsó belső vonalat fehér ceruzával kiemeled.

5. A szempilláidat göndörítsd be - ha szükséges - és spirálozz. Ne sajnáld!!!! Ha nem vagy elégedett a saját szempilláid hosszúságával vagy dússágával, használj műszempillát.

6. Pirosítás!

7. Az i-re a pontot a rúzs teszi fel. A pinup girl a lehető legpirosabbat használja!

+1 Pin up extra: szépségpötty a szem vagy a száj környékén. Ha nincs anyajegyed, akkor rajzolj egyet!