Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 
***Fotó: profimedia ***

Lehet a hajad rövid, hosszú, vagy félhosszú, nem kell lemondanod a szexi nyári frizuráról!
A kellékek: hajsütővas, hajcsavarók, hajhab, néhány hajtű és a fixáláshoz elengedhetetlen hajlakk!
Sodorj!
Tutira kényelmesen érzed majd magad a legnagyobb forróságban is, hiszen ezt a frizurát könnyű feltűzni! Hosszú, dús hajból mutatós igazán! Mogyorónyi hajformázó habot oszlass el a tenyeredben, majd kend a hajadra, hogy jobb legyen a tartása. A tarkódnál oszd el három egyenlő vastag részre a tincseidet, majd egyenként sodord össze őket. Formálj belőlük laza kis csigát, majd tűzd fel hullámcsattal! Ha frufrud van, és ráadásul lépcsőzetesre van vágva, nyert ügyed van: ujjaiddal fésüld hátrafelé a hajadat és fikszáld hajlakkal! Ügyelj arra, hogy könnyed és természetes hatású maradjon, tehát csak kevés hajlakkot használj! Hogy nyári frizurád tökéletes legyen, tűzz bele egy vidám, színes művirágot!


***Fotó: profimedia ***

Angyali szőkeség
Ha azt szeretnéd, hogy finoman csillogó, lágy hullámaid legyenek, hajmosás után dolgozz a még nedves tincseidbe hővédő, formázó gélt. Csavard tincsenként sütővasra a hajad, hogy dugóhúzó formájú loknikat kapj! Pár másodpercig göndörítsd a hajadat, majd engedd ki, így sokkal lazábbak lesznek a hullámok, mintha hajcsavarót használnál. Ezután már csak az ujjaiddal kell eligazgatnod a formás, hullámos tincseket.


***Fotó: profimedia ***

Vadóc
Ha te szeretnél a medencés buli sztárja lenni, mosd meg a hajad, és dolgozz bele tenyérnyi formázóhabot, és szárítsd meg teljesen! A fejtetődön válassz ki egy széles tincset a hajadból, ami az egyik szemöldöködtől a másikig ér, és bátran tupírozd fel! Fixáld erősen hajlakkal az újdonsült taréjodat!
Az oldalsó hajszálakat fésüld hátra a füled mögé, és rögzítsd őket apró hajtűkkel ha szükséges. Befejezésül újra fújj egy kis lakkot a hajadra!


***Fotó: profimedia ***

Hajzuhatag
Ha nagyon hosszú a hajad, őrjítően csábító loknikat varázsolhatsz magadnak! Mosás után dolgozz a hajadba tartást adó formázóhabot és szárítsd egy kicsit! Félszárazon csavard fel őket hajcsavarókra, és így szárítsd tovább! Miután alaposan hagytad kihűlni a hajadat, szedd ki a csavarókat és borzold meg a loknikat! Az alsó szálakat lazán igazgasd el az ujjaiddal, majd óvatosan készítsd el az oldalválasztékot! A füled mellett válassz ki egy tincset, amit kihúzol a többi közül, és sodord meg egy kicsit! Válassz ki még hozzá egyet-kettőt az oldalsók közül, s miután mindegyiket megsodortad, fogd össze őket, és csavarj rajtuk egy utolsót! Rögzítsd őket a füled körül! Hogy tökéletesen lendületes legyen a hajad, formázd a frufrudat is: tekerd széles hajsütővasra és kb. öt másodpercig tartsd rajta! Végül fixáld hajlakkal a frizurát!