Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Hungarian Top models 2009 célja, hogy a magyar modellek méltó helyet és munkát kaphassanak a világ számos országában. A kiadványban szereplő minden modellnek biztosítanak egy teljes A/4-es oldalt, melyre a róla készült legjobb 3-5 fotó kerül. Továbbá szerepel az oldalon a modell neve, méretei, ügynökségének email-címe. Fontos, hogy csak egy ügynökség neve szerepelhet, így amennyiben a modell több ügynökséggel áll szerződésben, akkor a leghamarabb jelentkező ügynökség neve jelenik meg. A modellek bekerüléséről, valamint az általuk hozott képek minőségéről szakmai zsűri dönt.

A Hungarian top models 2009 kiadványban alsó korhatár nincs. Kiskorúak részére szülői beleegyező nyilatkozat azonban kötelező. A kiadványban aktképek nem szerepelhetnek. A Hungarian top models 2009-ben szereplő modellek bekerülési költsége egyszeri 30.000 Ft + Áfa.

Fontos tudni, hogy a kiadó ügynökségi tevékenységet nem folytat, tehát nem közvetít, így rajta keresztül nem lehet majd megtalálni a keresett modelleket. Csak olyan modell jelenhet meg a könyvben, illetve a weboldal keresőjébe, aki ügynökséggel áll szerződésben.

Jelentkezés és további információ: www.hungariantopmodels.hu weboldalon!