Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Zselé vagy porcelán?
Manapság sokan a zselét részesítik előnyben a porcelánnal szemben. Tény, hogy könnyebb vele dolgozni, és sokan tartósabbnak, erősebbnek vélik ezt a megoldást. Ám Melinda szerint a porcelánnal szebb, kifinomultabb munkát lehet végezni. A döntés rajtad áll, mindenesetre mindkét anyagban megtalálhatod a legdivatosabb árnyalatokat. Ahogy az élénk körömlakkok most aranykorukat élik, úgy a műkörömben is az erőteljes színek és a túldíszítés számítanak sikkesnek. A színes, csillámporos zselék és a harsány porcelánporok most a legtrendibbek. Az alapanyagokat is úgy újították meg, hogy minél jobban érvényesüljenek az erős árnyalatok.

Feltűnő formák
Idén legmenőbbnek a kifejezetten éles, hegyes fazon számít, ám ennek ellenére ez a típus nem annyira népszerű, mert nem túl kényelmes, könnyebben sérül, és rendkívül feltűnő. Ha az extrém dolgoktól ódzkodsz, akkor válassz a két örök divat közül: reszeltesd körmeidet kocka alakúra vagy oválisra! Így is híven követheted a divatot, hiszen a díszítésben most nincsenek határok!

Cicomaparádé
A mostani trendben nem eshetsz túlzásba, ha a köröm dekorálásáról van szó! Dívik a túldíszítés, több szín egyidejű használata, a beépített apró kiegészítők. Az élénk árnyalatokat együtt kenik fel, és összemossák őket, így színjátszós lesz az eredmény, és fokozatosan sötétedik a köröm vége felé. Ha szereted a díszeket, akkor most kreativitásra késztetheted a körmösödet. A legdivatosabb kiegészítők a kagylók, a tüllszerű hálók, a csipkék és a domború, háromdimenziós virágok. De még mindig jól mutatnak a csillámok és a strasszok, gyöngyök is. Ha nem vagy ennyire bevállalós, és ragaszkodsz a francia manikűrhöz, akkor is érdemes belecsempészni valami izgalmasat. Dobd fel a fehér végeket csillámos zselével vagy porcelánnal, építtess a gyűrűsujjadon lévő körömbe egy kis virágot vagy követ, máris nem lesz olyan hétköznapi a végeredmény!