Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Egy igazi Cosmo-lány mindig odafigyel arra, hogy ápolt legyen a haja, szépek a körmei, és az alkalomhoz illő sminkben pompázzon. Igen, még egy fesztiválon is!
Ám nem érdemes túlzásokba esni, hiszen a túlcicomázott arc és a tökéletesen beállított frizura nem ilyen rendezvényekre való. Nem beszélve arról, hogy csupán órák kérdése, és a szépen kiengedett hosszú haj összegabalyodik, a smink pedig hamar elkenődhet. Mindezt elkerülheted, ha inkább az egyszerű, kényelmes hajviseletre és makeupra törekedsz! Ha viszont nem bánod, hogy egész este oda kell figyelni a hajadra, akkor készíts egy extravagáns frizurát! Feltűnő módon tűzd fel, vagy tűzz bele egy nagyméretű, bohókás csatot, hajdíszt vagy hajpántot! Rövid hajnál pedig az a legjobb megoldás, ha kicsit kócosra hagyod a fazont. Csak egy kis wax kell hozzá, és mindig ugyanúgy fog állni.

 
 
 
Körmeidet érdemes rövidebbre reszelni, viszont jól jöhet egy élénk színű lakk, ami most nagyon trendinek számít. Árnyalata harmonizáljon a ruháddal vagy a kiegészítőiddel, és tökéletes lesz az összhatás! Egy erős rózsaszín gyöngysorhoz például remekül mutat egy pink lakk.
Sminkből viszont minél kevesebbet tegyél fel! Ha nem muszáj, ne használj alapozót és púdert, szemkontúrnak pedig szemhéjpúdert vagy vízálló, extra tartós termékeket használj, és egy kevés szájfény is elég lesz! Ha a ruhád vagy a kiegészítőid feltűnőek, akkor a sminked már ne legyen az!