Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Meszes Krisztina, a Cosmopolitan stylistja most a 6 legnagyobb stílusvétséget osztja meg veled, amelyekkel nagyot hibázhatsz!

Amit szigorúan tilos:

1. Platformszandált felvenni maxiruhához és miniszoknyához. Ezt az újra divatos lábbelit idén a tervezők elsősorban sortokhoz álmodták meg. Így, ha szívesen villogtatod a lábaidat, bújj minisortba és húzz fel hozzá egy fonott magas talpút. Ezzel megahosszúnak tűnik majd a lábad.

2. A-vonalú, úgynevezett tányérszoknyához oversize felsőket párosítani. Szigorú szabály ugyanis, hogy ennek a szoknyának a szabását szűk fazonú felsőkkel ellensúlyozd.

3. Mell alatt húzott dresszekhez derékövet passzítani. Vagy a derekadat hangsúlyozod, vagy a melledet, de egyszerre a kettőt nem ajánlatos.

4. A színes, vibráló színű kiegészítőkből túl sokat magadra ölteni. Még mielőtt kilépsz az utcára, feltétlenül győződj meg róla, hogy nem egy farsangról szabadult papagáj képe néz rád vissza a tükörből. A harsány színekkel bánj óvatosan!

5. Rövid sorthoz hosszított felsőt hordani. Ezzel azt a hatást éred el, mintha csupán egy popsitakaró felső lenne rajtad. Viselj rövid állású, de bő szabású felsőt a sortokhoz!

6. A fodros ruhákat virágokkal és feltűnő ékszerekkel díszíteni. A romantikus, bodros dresszek ugyanis már önmagukban is elég karakteres darabok. Így csak filigrán ékszerekkel és kecses lábbelikkel hordd azokat!