Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


1. Szilikon pántos melltartó

Ez már akkor kínos volt, amikor megszületett, elvileg az lenne a célja, hogy „láthatatlanná” tegye a melltartót, ám pont az ellenkezője igaz: egyből észrevehető, főleg ha már használt és kissé el is színeződött. Helyette vegyünk inkább pántnélküli melltartót, sokféle verzió kapható, még merevítős is.

2. Sötét nadrág - fehér zoknival

Ez már Michael Jackson idejében is igen feltűnő divatbaki volt, így most sem ajánlanánk, főleg ha a nadrág hossza kissé „lebegős” és szinte világít alóla a hófehér frottír zokni.

3. Patacipő

Itt most nem a most is menő szép telitalpakra gondolunk, hanem a klasszikus „buffalo” fazonra, műanyag telitalp, benne mindenféle csavarodó mintákkal. Teljesen érthetetlen trend, ami évekig igen népszerű volt kishazánkban, szerencsére ma már elég ritkán látni ilyen trendetlen dolgot.

4. Kivillanó tanga bugyi

Ez bárkivel előfordulhat, ezért most szólunk lányok, vigyázzatok, nincs annál lehangolóbb látvány, mint amikor lehajolsz és a csípő nadrágodból jól megfigyelhető a tanga bugyid minden egyes részlete. Most úgyis inkább a magas derekú nadrágok virágzását éljük, abban garantáltan nem kerülsz ilyen kínos helyzetbe.

5. Necc harisnya vagy térdzokni

Itt elsősorban a nagyobb lyukkal rendelkező harisnyákra gondolunk, ez egyrészt keveseknek áll jól, illetve igen közönséges benyomást kelt. Hacsak nem egy rúd körül táncolsz, nem kell, hogy része legyen a gardróbodnak.